Home

Thuiskomen staat voor ons gelijk aan één ding, rust.

Daarom vinden we het belangrijk om alle technologie in huis zo goed mogelijk te laten werken zonder in het zicht te staan.
We bekijken ter plaatse de mogelijkheden om van uw netwerk, tv-opstelling, geluidssysteem, beveiliging en meer het beste in de buurt te maken.

Netwerk

Vaak betalen klanten voor een duur internet-pakket waar ze geen gebruik van kunnen maken door de verkeerde apparatuur in huis te hebben (ook bij Telenet en Proximus).

Daar doen wij niet meer aan mee, met een minimale investering kunnen we de snelheid en betrouwbaarheid van uw netwerk onmiddellijk verhogen.

Home cinema

Een kleine opdracht, wanneer je vanavond een goede film of serie op zet, kijk eens wat er allemaal rond de tv staat.
Hoeft dat daar allemaal te staan? Meestal niet!

Vaak kan de apparatuur voor uw tv, netwerk, gaming, geluid, … gemakkelijk verstopt worden. Dit zorgt voor een veel rustigere omgeving.

Home server

Heeft Netflix niet alle films die u zoekt? Of luistert u graag naar muziek van de hoogste kwaliteit?
Dan hebt u een home server nodig.

Deze bevat de software en opslagcapaciteit voor uw persoonlijke bibliotheek aan films, muziek of bestanden (gedeelde bestanden of automatische backups). Zo hoeft u niet altijd uw laptop aan de tv te hangen om een nieuwe film te bekijken.
En niet getreurd, deze verbruikt bijna geen elektriciteit 😉

Security

Woont u in een buurt met veel inbraken? Dan is een beveiligingssysteem zeker niet overbodig.

Wij werken met de nieuwste apparaten in de beveiligingssector waardoor u heel gemakkelijk verschillende camera’s kan linken naar een overzichtelijk software die de beelden automatisch opneemt en opslaat.
Even op reis naar het buitenland? Via de app kan u de beelden van op afstand bekijken.

 

Contacteer ons